Brazilian prins de radar si amendat pentru 880 km/h!

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 10.06.2008
Un brazilian a fost amendat de politie pentru ca radarul a indicat o viteza de rulare demna de un avion: 880 km/h.

Esential

880 de kilometri pe ora a indicat radarul politistilor atunci cand l-au oprit pe brazilianul ghinionist.

Politia din Brazilia l-a amendat pe un conducator auto pentru ca aparatul radar din dotarea autoritatilor l-a inregistrat pe acesta pe autostrada cu viteza de...880 de kilometri/ora. Soferul brazilian nu a gasit intelegere din partea brigadei de politie rutiera peste care a avut ghinionul sa dea, acesta nereusind pana in acest moment nici macar sa isi recupereze banii pe amenda sau punctele de penalizare, in numar de patru.

"Problema e ca politistii nu au vrut sa admita faptul ca au comis o eroare grosolana. Am apelat la o multime de cai de atac, fara niciun rezultat pana acum. Sunt pierdut in acest impas fara a avea vreo cale de iesire", sustine Rafael Andrade, soferul care acum doi ani a avut ghinionul de a se afla in raza de bataie a radarului defect al politiei.

Brazilianul, care conducea un Volkswagen de 65 de cai putere, sustine ca nu avea mai mult de 110 km/h atunci cand radarul l-a oprit, diferenta de 770 km/h venind din eroarea aparatului. Amenda pe care a primit-o acesta reprezinta echivalentul a 60 de euro.

via | Leblogauto 

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru