Break sportiv prin excelenta: C 63 AMG SW

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 03.09.2007
Proaspat prezentata versiune break a lui C-Klasse va avea si o declinare radical sportiva. Totul, la Frankfurt.

Dupa ce Mercedes a prezentat oficial versiunea break a lui C-Klasse, care va fi dezvelita in premiera la Frankfurt, multe voci afirmau ca versiunea 63 AMG a breakului german va fi dezvelita mai tarziu, eventual chiar anul viitor la Detroit sau Geneva. Ei bine, versiunea supersport a familialei Mercedes va veni tot la standul Mercedes din Frankfurt, alaturi de versiunea "cuminte".

C63 AMG SW, frate de cruce cu omologul de pe berlina C-Klasse, va dispune de un V8 de 6.2 litri de 457 de cai si 600 Nm. Viteza maxima ramane limitata electronic la 250 km/h, limita clasica in cazul versiunilor sportive ale constructorilor germani (excludem aici Porsche), in timp ce distanta 0-100 km/h este rezolvata in 4.6 secunde, cu 0.1 secunde mai mult decat versiunea sedan.

Mai multe informatii, imediat dupa publicarea comunicatului oficial. Pana atunci, avem acces la patru fotografii low-res.

Comentarii (1)

  • Andrei
    Dragut si sportiv :)
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru