Breitling Supersports ISR - ceasul dedicat recordului de viteză pe gheaţă

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 29.11.2011
Pentru a sărbători recordul de viteză pe gheaţă, stabilit de Juha Kankkunen la volanul unui Continental GT Supersports, Bentley şi Breitling au lansat un ceas în ediţie limitată.

Esential

100 de unităţi Breitling Supersports ISR vor fi produse.

Recordul de viteză pe gheaţă doborât de Juha Kankkunen i-a inspirat pe construtorul britanic Bentley şi pe orologierul elveţian Breitling. Parteneri cu tradiţie, cei doi specialişti au decis sa celebreze performanţa finlandezului, obţinută la volanul unui Continental Supersports, cu un cronograf special, botezat cum altfel decât Supersports Ice Speed Record (ISR).

Titulatura este împrumutată de la ediţia specială Continental GT, creată de Bentley pentru a sărbători recordul de viteză pe gheaţă. Ceasul celor de la Breitling preia nu numai numele ci şi culoarea supercarului de lux, un roşu aprins, combinat cu un fundal din fibră de carbon şi ace inspirate de cele regăsite în bordul lui Continental GTC Supersports ISR.

Butoanele din aluminiu au fost şi ele finisate pentru a reda spiritul unui Bentley autentic. Pus în mişcare de un sistem automatic, ascuns într-o carcasă de titan, cronograful vine cu un geam safir şi cu o curea din cauciuc. Cronograful a fost închis într-o cutie din fibră de carbon, pentru a spori valoarea şi exclusivismul.

Din păcate, ceasul ISR va fi oferit doar celor 100 de clienţi ai ediţiei limitate Bentley Supersports ISR.

via | auto-media

Comentarii (1)

  • PUBLIIICIIITATEEEE!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru