Bucharest Wheels Arena - festival auto, moto şi sporturi extreme pentru trei zile în capitală

De Dragoș Băltățeanu
Publicat Marti, 29.05.2012
La Romexpo se va desfăşura în perioada 8-10 iunie un festival auto-moto plin de adrenalină. Pe lângă demonstraţiile motorizate, publicul va avea parte de numeroase alte distracţii conexe.

Bucharest Wheels Arena se doreşte a fi cel mai mare festival auto-moto şi sporturi extreme din România. Organizatorii, care spun că un asemenea eveniment nu a mai fost organizat până acum în România, îşi propun ca pe parcusul a trei zile şi trei nopţi să încânte publicul bucureştean cu demonstraţii auto şi moto, sporturi extreme, concerte şi multe altele. Perioada de desfăşurare a acestui festival este 8-10 iunie, evenimentul fiind găzduit de complexul Romexpo din Bucureşti. 

Secţiunea auto-moto va conţine demonstraţii cu automobile de raliu susţinute de piloţi ca Valentin Porcişteanu, Titi Aur şi Manu Mihalache. Apoi, publicul se va putea delecta cu demonstraţii acrobatice cu motocicleta susţinute de Kevin Carmichael. Vor mai fi demonstraţii de offroad, ATV, karting şi hovercraft. Pentru amatorii de motociclete, organizatorii au pregătit o expoziţe de custom bike. Va exista şi o secţiune de vehicule cu două roţi fără motor unde vor evolua bikeri, skateri şi rolleri profesionişti.

Pe lângă demonstraţiile auto-moto, vizitatorii care vor veni la Bucharest Wheels Challenge vor putea admira demonstraţii de forţă susţinute de concurenţi în cadrul Body Power Strongest Man. 

Organizatorii estimează că peste 50.000 de vizitatori le vor trece pragul pentru a lua parte la acest eveniment. Pe lângă piloţii enumeraţi mai sus, la acest eveniment vor mai fi prezenţi şi Ion Oncescu, capion mondial la Arm Wrestling, Mircea Pîrjol - campion Strongerst Man şi Mirela Pîrjol, campioană mondială la Arm Wrestling. Concertele muzicale vor fi susţinute de formaţii ca Iris, Zdob şi Zdub, Cargo, Vişa de Vie, Şuie Paparude şi Paraziţii.

Pentru cei care doresc, organizatorii pun la dispoziţie o zonă de camping. Un bilet de intrare pentru o zi va costa 20 de lei, iar abonamentul valabil pentru toate cele trei zile de festival costă 30 lei.

Pentru elevi şi studenţi se acordă o reducere de 50%. Mai mutel detalii găsiţi pe site-ul oficial al evenimentului.

Comentarii (1)

  • @am
    Ma mir ca nu ati scris nimic de micul salon auto care s-a terminat in BV. Ce a atras cel mai mult a fost Kia K5. Un singur cuvant: "bestiala". La Passat si Mondeo trebuie sa se lucreze mai mult. La K5 materiale la interior, tehnologie si design (interior, exterior) sunt superbe.
    N-am avut placerea sa vad si comportamentul rutier, dar ma astept sa fie la acelasi nivel.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru