Bufori lanseaza la Geneva o berlina cu aspect retro

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 17.02.2010
Constructorul malaiezian de nisa va dezvalui in cadrul Salonului Auto de la Geneva un concept care va sta la baza unei viitoare berline de serie, capabila sa impresioneze prin lux si prin performantele motorului de 6.1 litri.

Constructorul malaiezian Bufori a anuntat oficial ca va debuta la Geneva cu un nou model retro, in stilul sau specific. Din primele informatii se pare ca noul membru al familiei Bufori va fi o berlina de lux, prezentata sub forma de concept si botezata MKVI.

Potrivit unuia dintre fondatorii companiei, Gerry Khouri, noul model va consemna debutul brandului de nisa pe piata vehiculelor de lux cu patru locuri. "Noul MKVI reprezinta o piatra de temelie in istoria de 24 de ani Bufori. Numele sau este insa provizoriu."

Sub capota berlinei se va afla un motor de 6.1 litri, capabil sa imprime performante bune pentru modelul cu porbagaj. Un alt element caracteristic al modelului vor fi usile spate, care permit o deschidere opusa, asemeni eclusivistului Rolls Royce Phantom.

Versiunea de productie a berlinei de lux va debuta in varianta finala in luna martie a anului viitor, cu ocazia Salonului de la Geneva. Pana atunci insa, va trebui sa facem cunostinta cu conceptul, anticipat de o schita publicata astazi.

via | autoblog

Comentarii (3)

  • @ Automarket
    Au aparut primele imagini cu VW Polo GTI
    www.autocar.co.uk
    1 1
  • da ceva original...cu adevarat ...daca va arata asa... desi noile tendinte sunt departe de aceasta viziune...
    1 0
  • da
    imi place BUFORI, au niste modele cu 2 usi retro si motoare boxer SUBARU :)
    yummy.
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru