Bugatti a deschis in China primul sau showroom din afara Frantei

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 13.10.2009
Primul punct de vanzare si expunere Bugatti din afara granitelor Frantei a fost deschis la Beijing. Motivul: puterea ridicata de cumparare a chinezilor.

Bugatti a ales China pentru a deschide primul showroom al marcii localizat in afara granitelor Frantei. Luxosul spatiu de expunere a fost inaugrat la Beijing, logica acestei decizii fiind una legata strict de puterea de cumparare in crestere a clientilor chinezi.

"Deschiderea primului showroom Bugatti din afara Frantei in Beijing arata nivelul de incredere pe care marca o are un piata auto de lux din China. Conform ultimelor informatii, China are cei mai multi miliardari in dolari din lume dupa Statele Unite ale Americii", a declarat Kuo Chung, presedintele Bugatti China.

Prognozele legate de vanzari arata ca Bugatti China are in vedere comercializarea a doua unitati Bugatti in primul an, urmand ca urmatorii ani sa ridice stacheta centrului chinez al marcii franco-italiene. Primul model Bugatti a fost prezentat in fata chinezilor in cadrul Jocurilor Olimpice de la Beijing de anul trecut. In doar doua ore de la momentul lansarii, acesta a fost vandut unui client local.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru