Bugatti planuieste Sang Noir Grand Sport

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 30.10.2008
Bugatti ar putea produce 15 exemplare care ar urma sa combine editiile Sang Noir si Grand Sport.

Esential

15 exemplare ale noului Bugatti Veyron Sang Noir Grand Sport ar urma sa fie produse.

Bugatti Veyron nu a impresionat doar faptul ca a fost si continua sa fie cel mai performant supercar de pe planeta. Constructorul francez s-a ingrijit ca de-alungul timpului sa nu existe monotonie in gama exoticului model.

Asadar, Bugatti a realizat editiile limitate Pegaso, Hermes, Pur Sang si Sang Noir, plus versiunea cabrio Veyron Grand Sport. Dorintele unor clienti sau potentiali clienti reprezinta, de obicei, painea cu care se hranesc astfel de constructori exclusivisti.

Acesta este unul dintre motivele pentru care Bugatti ia in considerare productia a 15 exemplare ale modelului Veyron Sang Noir in versiune Grand Sport. Se pare ca cererea de pe piata i-a determinat pe celebrii constructori sa ia aceasta decizie.

Pretul unui model Bugatti Veyron Sang Noir Grand Sport ar putea fi mai mare decat actualul Grand Sport, care s-a vandut cu 1.4 milioane euro bucata.

Comentarii (1)

  • dadada
    FRANCEZII FAC MASINI FRUMOASE.......
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru