Bugatti planuieste un nou model

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 26.09.2007
Daca fi primi unda verde de la Volkswagen, viitorul model va fi la fel de exclusiv si de scump ca si Veyron.

Cu ce timp in urma zvonurile sugerau ca Bugatti va dezvolta inca un model. Ideea a cazut in momentul in care fostul CEO Thomas Bscher a parasit compania detinuta de Grupul VW.

In acel moment CEO-ul VW, Martin Winterkorn, l-a ironizat pe Bscher spunand ca un nou model Bugatti se va naste doar in visele fostului boss. Intre timp, lucrurile s-au mai schimbat si noul conducator al companiei Franz-Josef Paefgen a declarat ca vrea sa continue dezvoltarea brandului si ca in acest sens Bugatti va pregati un nou model.

Insa, nu va fi vorba de un model obisnuit, de 150-200 de mii de euro, ci tot de unul ultra-exclusiv care va depasi suma de 1 milion de euro. Deocamdata nu se nimic despre acest nou model Bugatti.

Comentarii (1)

  • AndreiRN
    Absurditate Socialista
    O firma care cheltuieste 4-5 milioane ca sa produca o masina pe care o vinde cu 1 milion si ceva poate supravietui NUMAI intr-o societate socialista. Populatia este impozitata pt a sustine o astfel de aberatie de prestigiu si orgoliu.
    Ideea ca VW/populatia va finanta inca un model care niciodata nu isi va castiga singur existenta mi se pare o aberatie.
    In realitate, personal mi se pare o aberatie sa pui pe piata o astfel de masina oricum. Astfel de masini apartin curselor profesioniste si nicidecum amatorilor.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru