Bugatti si Bentley au acelasi boss

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 15.03.2007
Noul presedinte al companiei Bugatti este Franz-Josef Paefgen, unul dintre conducatorii de la Bentley.

V-am anuntat, in urma cu cateva zile , ca presedintele Bugatti a demisionat din cauza tensiunilor dintre el si seful de la VW, Martin Winterkorn.

Interimatul la carma Bugatti nu a durat mult, deoarece Franz-Josef Paefgen a fost anuntat noul presedinte al companiei. Paefgen va conduce compania Bugatti Automobiles, cu sediul la Molsheim si divizia Bugatti International cu sediul in Luxemburg.

Paefgen isi va mentine pozitia de presedinte executiv de la Bentley si functia din cadrul grupului VW. Franz-Josef Paefgen activeaza in cadrul grupului VW din 1980, detinand functii extrem de importante.

Intre 1998 si 2002 a fost unul dintre presedintii de la Audi, iar din 2002 a fost presedinte-executiv la Bentley. In cadrul Bugatti a lucrat din 2003 pana in 2005, cand a fost responsabil cu dezvoltarea modelului Veyron 16.4, in calitatea de presedinte-executiv a diviziei de Inginerie.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru