Boss-ul Bugatti demisioneaza

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 12.03.2007
Presedintele Bugatti a decis sa demisioneze datorita tensiunilor dintre el si Martin Winterkorn, boss-ul grupului VW.

Thomas Bscher, boss-ul Bugatti, a demisionat si se zvoneste ca motivul principal ar fi nemultumirea de a fi sub permanenta conducere a lui Martin Winterkorn, presedintele grupului Volkswagen.

Un ziar german, a dezvaluit cu ceva timp in urma ca Bscher sustinea introducerea unui nou model Bugatti. La aceste zvonuri, Winterkorn a reactionat cu reticenta si a recunoscut ca este o dorinta a lui Bscher, dar ca "unele dorinte vor ramane doar la stadiul de vise".

Bernd Osterloh, presedintele consiliului de administratie a VW, a declarat ca se poate accepta ideea unui al doilea model Bugatti. Cu toate acestea, Osterloh a recunoscut ca prioritatea in acest moment este profitul; VW trebuie sa exploateze la maxim segmentul de lux cu sedanul Phaeton.

Grupul german se va concentra mai mult asupra brand-ului VW, Winterkorn intentionand sa atace cat mai multe piete si sa imbogateasca gama de modele cu un vehicul, pozitionat sub hatchback-ul Fox, programat pentru 2009 si estimat la un pret sub 8000 de euro.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru