Bugatti Veyron de 1200 CP

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 01.08.2007
Este vorba de editia exclusivista Pegaso, despre care se spune ca dezvolta 1200 de cai putere.

Una dintre cele mai exclusiviste masini din lume a fost fotografiata la un eveniment auto desfasurat in Dubai. Este vorba despre Bugatti Veyron Pegaso, o editie speciala despre care se spune ca dezvolta mai multi cai putere decat cifra oficiala de 1001.

Pegaso a fost o casa spaniola de supercaruri care a lucrat cu Ferrari si Alfa Romeo in anii '50. Despre Bugatti Veyron Pegaso nu se stie mai nimic, dar vocile spun ca modelul are o putere de aproximativ 1200 cai.

Dupa placutele de inmatriculare observam ca masina are un statut special: Emiratele Arabe Unite „1”. Persoane care au participat la eveniment au declarat ca nu este vorba de o proprietate a Seicului, asa cum puteam banui, si au mai adaugat ca este detinatorul acestei minuni este un miliardar rus pasionat de masini.

Se pare ca rusul acesta, care locuieste in Dubai, mai detine in garajul personal modele ca SLR McLaren, Pagani Zonda, Maybach 62, Ferrari F430, Lamborghini Murcielago, Hummer H2 sau G55 Mercedes.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru