Bugatti Veyron, versiune noua pentru Geneva

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 11.02.2008
Bugatti va lucra cu Hermes pentru realizarea unei noi versiuni ale modelului Veyron.

Esential

1001 CP este forta propulsorului W16 existent pe Veyron.
407 km/h este viteza maxima atinsa de Veyron.

Bugatti va fi prezent la Salonul Auto de la Geneva. Asa cum era de asteptat, exclusivista marca franceza va veni la Geneva cu o noua bijuterie din colectia sa. Este vorba de o versiune noua a modelului Veyron.

Desi nu se cunosc detalii tehnice privind noutatea pregatita de Bugatti pentru salonul elvetian, se stie ca Bugatti a conlucrat cu atelierul Hermes pentru construirea unei versiuni speciale ale celui mai rapid model auto din lume.

Aceasta realizare este un omagiu adus relatiei dintre Emile Hermes si Ettore Bugatti din anii ’20. Conform unor surse apropiate situatiei va fi vorba de un Veyron serios cosmetizat la interior si cu usoare modificari la exterior.

Ultima noutate adusa de Bugatti in gama lui Veyron a fost prezentarea lui Pur Sang la Frankfurt, toate cele cinci exemplare construite fiind vandute imediat.

Via | Worldcarfans  

Comentarii (2)

  • Anonymus
    aha
    Asta va avea 5 roti, si 2 volane, pt stabilitate
    0 0
  • Robert Popa
    Bugatti Veyron 16.4
    Toata lumea vorbeste negativ despre Bugatti, fara sa observe ce este cu adevarat, si sa se gandeasca macar o clipa, ce iti trebuie si cat iti trebuie sa realizezi o astfel de masina, care sa reziste la toate fortele la care este supusa atingand aceste performante uluitoare! Unii au ajuns sa compare pana si Ultima GTR cu Bugatti, este ca si cum ai compara Logan-ul cu Phaeton. De fapt interiorul Ultime-i nu este mai grozav decat cel al Daciei 1310 in ciuda performantelor, Ultima este fabricata intr-un garaj, pana si Romania ar putea realiza o astfel de masina, insa Bugatti merita niste aplauze pentru ceea ce a facut, Lux, viteza si acceleratie de 10 ori mai mult decat un automobil obisnuit. Din partea mea, pentru Bugatii, Felicitari! Nu conteaza pretul, fiecare automobil este pretuit dupa pretul materialelor si muncii depuse.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru