C-Klasse, primele imagini!

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 16.01.2007
Mercedes a publicat o brosura oficiala cu imagini care prezinta viitorul model C-Klasse, care va fi prezentat in curand.
Cel mai asteptat model Mercedes din acest an, C-Klasse, care va fi prezentat oficial in curand, a fost dezvaluit de staff-ul german intr-o brosura oficiala ale carei imagini au fost publicate "pe sub mana" pe internet.

Desi nu ne pot satisface pe deplin curiozitatea, deocamdata trebuie sa ne multumim cu imaginile din brosura oficiala pusa la dispozitie de Mercedes.

Preluand motive din linia stilistica a lui S-Klasse, noul model C-Klasse creste in dimensiuni fata de predecesorul sau. Modelul se prezinta cu o grila frontala agresiva si emblema proeminenta care ne aduce aminte de pachetul sportiv AMG. Versiunea de baza va fi motorizata de propulsorul de 1.8 litri cu patru cilindri care genereaza o putere de 190 CP. Alte versiuni sunt bazate pe motorul V6 de 2.5 si 3.5 litri, ultimul avand o putere de 270 CP si noua transmisie automata 7G-Tronic.

Comentarii (6)

  • oficial
    Am hotarat sa stergem comentariile prezente aici deoarece nu faceau obiectul acestei stiri.
    Va rugam sa va exprimati opinia legata de subiect.
    Plangerile sau nelamurilile se pot face pertinent.
    Jignirile si alte comentarii rautacioase la o adresa sau alta nu vor mai fi permise.
    Va multumim si va invitam la o discutie constructiva!
    0 0
  • c-klasse
    partea frontala e clar CL. si, cum ne-au obisnuit in ultimii ani toti constructorii, noua versiune creste in dimensiuni fata de cea veche. unde se duce acest spatiu suplimentar ?
    0 0
  • C classe
    Inca o data C-ul va fi cel mai reusit model din punct de vedere al volumului / performantelor / pretului.
    0 0
  • Tibi
    desigur ca acest lucru nu se poate vedea din imagini, este o supozitie neoficiala; vom sti sigur in momentul prezentarii oficiale.
    0 0
  • c
    fara comentarii o adevarata masina...
    0 0
  • Preturi ..bitte....
    Pentru noul C-classe ce preturi sunt posibile, are cineva idee ?! Multam
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru