C3 Pluriel Latte

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 25.07.2006
Lunile de vara au nevoie de o masina care sa faca fata distractiei. Citroen s-a gandit la asta si a lansat o editie speciala a lui C3 Pluriel.

Citroen a lansat, cu ocazia sezonului cald, o editie speciala a unuia dintre cele mai renumite modele franceze, in persoana lui C3 Pluriel Latte.

Noutatile se rezuma la o noua culoare de caroserie, la noi materiale din piele pentru tapiterie si la sistem de aer conditionat inclus in standard. Inedita nuanta de caroserie a fost botezata “Ivory” si este completata interesant de arcurile din aluminiu ale plafonului si de inserturi argintii pe spoiler, culoare regasita si pe bandourile laterale si pe manerele portierelor.

Interiorul este dominat de pielea “dark grey” care acopera o parte din scaune si de cea “cream” care se asorteaza perfect cu exteriorul si care acopera cealalta parte a scaunelor. Pentru a completa look-ul revigorant, volanul si manerele interioarele ale usilor sunt finisate si ele in piele.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru