C30, oficial

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 24.07.2006
Dupa ce saptamana trecuta am admirat primele fotografii cu viitorul cel mai mic model Volvo, suedezii au publicat astazi comunicatul de presa cu fotografiile aferente.

Volvo C30 a fost anuntat oficial de suedezii de la Volvo. Impreuna cu comunicatul de presa vin si noi fotografii care completeaza setul de imagini “pierdute” de Volvo acum cateva zile.

C30 reprtezinta reintoarcerea la hatchback-urile suedeze cu personalitate, cu un posterior dominat de suprafata vitrata generoasa si de stopurile bine definite. Cel mai mic Volvo are 4250 mm in lungime (cu 22 mai putin decat S40), dispune de trei usi si de patru locuri. Dotarile par bogate, in special cele legate de siguranta (vorbim, totusi, de un Volvo).

Vor exista doua motoare pe benzina: patru cilindri de 1.6 litri de 100 CP si cinci cilindri turbo de 2.5 litri si 220 de cai putere. In gama de motorizari isi vor face loc si doua turbodiesel-uri, 1.6 TDCi cu patru cilindri de 109 CP (cunoscut de pe Focus) si D5 cu cinci cilindri de 180 de cai prezent pe modele mai mari din gama.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru