Caddy Maxi, noutate VW la Frankfurt

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 06.09.2007
VW a pregatit o surpriza pentru salonul de la Frankfurt: noul model Caddy Maxi.

VW a pragatit pentru Salonul Auto de la Frankfurt noul model Caddy Maxi. Volkswagen propune un nou van de dimensiuni mai mari, construit pentru a transporta sapte persoane si pentru a stoca o cantitate superioara de marfa.

Noul Caddy Maxi este cu 47 de centimetri mai lung decat vechea generatie Caddy Life, ajungand la lungimea de 4875 mm si la ampatamentul de 3002 mm. Caddy Maxi are o capacitate de stocare de 380 litri, iar prin rabatarea scaunelor din spate se ajunge la un total de 1350 litri.

Interiorul este aproximativ identic cu cel de la versiunea clasica a lui Caddy, avand in plus un spatiu mai mare pentru pasagerii din spate.

Caddy Maxi vine cu trei versiuni de motorizare, doua diesel si una pe benzina. Motorizarea de baza este oferita de propulsorul 1.9 TDI de 103 CP. VW Caddy Maxi ofera si versiunea superioara, propulsor 2.0 TDI de 138 CP. Versiunea de motorizare pe benzina ofera o putere de 100 cai.

Comentarii (5)

  • NOU! acum mai mare, mai voluminos, mai poluant! Eu nu mai inteleg industria auto. Incep sa cred ca le fac mai mici intentionat ca apoi la urmatoarea generatie sa iti zica ca l-au marit. Si apoi traficul tot mai aglomerat nu presupune "mai mic", "mai usor de parcat","mai verde"?
    0 0
  • Nu inteleg pt. ce au facut si aceasta masina cand aveau deja Touran. asta seamana cu Touran prima generatie!
    0 0
  • Gresesc si nemtii...
    Nu ma impresioneaza cu nimic. Devine din ce in ce mai evident ca daca nemtii de la VW nu schimba in bine politica lor de design, pret etc. vor avea mari probleme. Pacat ca noi romanii ii iubim dar si ei ar trebui sa nu mai greseasca atat de mult fata de clienti. Schimbati directorii domnilor de la VW. S-au lenevit pt. ca o duc prea bine...
    0 0
  • PORKSTRUTTER
    POMPE FUNEBRE
    e IDEALA pt carat mortzii pe ultimu drum
    0 0
  • noutati de la salon!!!
    seamana cu logan van...cata inspiratie pe nemti::)))
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru