Cadillac CTS, foto oficiale

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 22.01.2007
Americanii de la Cadillac au facut publice fotografiile oficiale ale noului CTS, arma impotriva luxului de tip BMW si Mercedes.

Cadillac a prezentat primele imagini oficiale ale modelului al carui scop va fi contracararea celor de la BMW si Mercedes pe segmentul modelelor de lux. Noul CTS va sosi pe piele europene in toamna acestui an insa el va puta fi admirat de aproape inca din martie, cand va fi prezentat oficial in premiera la Salonul de la Geneva.

Inspirata din conceptul Cadillac Sixteen, partea frontala a lui CTS este punctul forte al designului noului model. Grila cromata imensa este acum asezata pe verticala, aspectul sau devenind brusc unul foarte agresiv. In aceeasi linie, blocurile optice sunt dispuse tot pe verticala iar sub ele, sub bara transformata in element de echilibru, se afla proiectoarele. Desenul este completat de aripioarele cu insertii cromate de la baza stalpilor parbrizului incadrate perfect in liniile masinii.

Interiorul a fost refacut de la A la Z. Plansa de bord este imbracata intr-un material metalic satinat sau, optional, in lemn. Alte detaliile demne de notat sunt scaunele incalzite si ventilate sau sistemul de lumini interne la nivelul manerelor interne de deschidere a portierelor.

Consola centrala primeste un slot USB pentru cititoarele MP3, playlist-ul putand fi vizualizat pe monitorul touch-screen de pe bord.

Pe langa motorizarile deja disponibile (2.8 litri cu injectie directa de 210 CP si 3.6 litri de 259 CP), apare un motor de 3.6 litri cu injectie directa care ajunge la 300 CP/6700 rpm, versiune mai slaba decat CTS-V (400 CP) dar cu siguranta mai ieftina.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru