Cadillac vrea motorizari hibride pentru toata gama

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 27.06.2007
Constructorul american intentioneaza sa echipeze toata gama sa de vehicule cu motorizari hibride. Primul va fi Escalade 2009.

Pretul in continua crestere al carburantilor a facut ca tot mai multi constructori sa se orientze asupra motoarelor hibride. Si Cadillac se gandeste sa isi echipeze modelele cu motoare hibride, decizie motivata de scaderea vanzarilor cu 7.2% in primele luni ale acestui an. Specialistii apreciaza ca vanzarile constructorului american vor continua sa scada daca pretul carburantilor isi va mentine ritmul de crestere alarmant.

John Howell, seful de productie Cadillac, a declarat presei: "Fiecare program pe care il avem in desfasurare include un proiect hibrid. Aceasta tehnologie face parte din viitorul brand-ului nostru."

Primul model hibrid apartinand brand-ului american de lux va fi generatia Escalade 2009. Aceasta se pare ca va imprumuta tehnologia hibrida de la GM, tehnologie care reduce consumul de combustibil cu aproape 25%.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru