Cadoul lui Hammond la 40 de ani: un Jaguar din anul nasterii sale

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 19.12.2009
Richard Hammond implineste astazi varsta de 40 de ani. Pentru a celebra aceasta varsta, britanicul si-a achizitionat un Jaguar E-Type din 1969 si un Aston Martin DBS Volante.

Richard Hammond, unul dintre realizatorii emisiunii Top Gear, implineste astazi 40 de ani. Pentru a sarbatori aceasta varsta asa cum se cuvine, britanicul si-a achizitionat doua supercaruri exclusiviste. Astfel, Richard Hammond a ales sa cumpere un Jaguar E-Type asamblat in 1969, acelasi an in care englezul vedea lumina zilei.

E-Type este unul dintre cele mai apetisante si frumoase modele produse de Jaguar, iar Hammond a scos din buzunar 56.000 de euro pentru achizitia masinii britanice. E-Type dispune de un propulsor de 4.2 litri cu sase cilindri in linie, care livreaza 265 de cai putere. In ceea ce priveste performantele, masina britanica sprinteaza de la 0 la 100 km/h in aproximativ sase secunde.

Cel de-al doilea supercar ales de Richard Hammond pentru celebrarea celor 40 de ani de viata este un Aston Martin DBS Volante. Acesta este considerat unul dintre cele mai frumoase modele ale anului 2009, iar britanicul a platit pentru achizitionarea lui 197.000 de euro. DBS Volante are un propulsor V12 de 5.9 litri care livreaza 510 cai putere si dezvolta un cuplu motor de 570 Nm.

Sprintul de la 0 la 100 km/h este parcurs in 4.3 secunde, iar viteza maxima la care poate ajunge este de 307 km/h.

via | autotrader

Comentarii (8)

  • gg
    io va inteleg ca e criza, dar nu imi mai bagati pe gat reclamele voastre gen pop-up, mai ales asta cu noul astra, ma ...pe ea de masina, dak ma intereseaza o sa caut dar totusi stau sa ma chinuiesc atat sa inchid reclame ca sa citesc o amarata de stire
    36 3
  • off topic
    un browser mai inteligent te scapa de ele, plus ca exista atatea si atatea plug-inuri care ti le blocheaza.daca folosesti firefox, cauta pe google addons.mozilla.org (asta in caz ca am scris eu gresit pagina, sunt prea scarba sa verific acum) si cauta No-Script.instaleaza-l, invata sa-l folosesti si nu vei mai avea probleme de genu
    8 2
  • Alta extensie pt Firefox
    Adblock Plus
    4 1
  • la multi ani noua!
    Azi e si ziua mea , si deabia de mi-au ajuns bani sa ii imbat pe prieteni mei ( cei drept sunt si multi si tin si la bautura) dar cand oare oi ajunge sa imi iau si io de ziua mea 2 masini in valoare totala de 253000 de euro. Cei drept hamster chiar merita si are si gusturi bune. In fine jumatatea plina a paharului e ca io fac decat 22 nu 40 ca el deci mai am timp sa-i calc pe urme
    7 1
  • la multi ani sarbatoritilor!
    astazi este si ziua mea, astept cadourile...ma multumesc si cu un jaguar din 2008:))
    4 1
  • e-type
    "E-Type este unul dintre cele mai apetisante si frumoase modele"
    si punct.
    2 1
  • Happy Birthday
    Sa le conduca sanatos.

    Se pare ca banii nu sunt o problema pentru domnia lui.
    1 1
  • happy birthday
    la 4000000 de euro pe luna crezi k mai conteaza 253000? nu cred ..sper sa fie bafta lui
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru