California, patria hotilor de masini

De Robert Gherghe
Publicat Joi, 17.07.2008
Un sondaj realizat la nivelul intregii Americi, releva ca in California sunt cei mai multi hoti de masini.

California ocupa cu patru localitati topul primelor cinci orase cu cele mai multe furturi de masini, conform unei statistici efectuate la nivel national in Statele Unite in anul 2007.

Topul a fost realizat in functie de numarul de furturi la 100.000 de locuitori. Astfel, orasul Modesto, situat in centrul Californiei, ocupa primul loc in acest clasament. Asa cum am mentionat de la inceput, patru orase californiene se situeaza in top 5.

Zona metropolitana San Diego-San Marcos-Carlsbad ocupa locul al treilea, urmata de orasul Stockton si San Fancisco. Singura bresa in topul primelor cinci orase este asigurata de celebrul oras Las Vegas, al doilea din SUA in ceea ce priveste rata furturilor de masini.

Autoritatile americane sustin ca statul California este atat de bine reprezentat in acest top datorita nivelului de trai si a  pozitionarii geografice, cele mai multe dintre masinile furate fiind transportate peste granita in Mexic.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru