Canadienii au terminat VW Eos

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 02.08.2007
Volkswagen Eos a fost atat de asteptat de cumparatorii canadieni incat acestia au golit showroom-urile inaintea lansarii campaniei de promovare.

Volkswagen a reusit o performanta interesanta in Canada. Modelul Eos, care de-abia s-a lansat in statul nord-american, a fost ras de pe piata de cumparatorii nerabdatori inca inainte ca VW sa inceapa campania de publicitate care il avea in prim plan pe acesta.

In aceste conditii, filiala VW din Canada a fost nevoita sa intrerupa pentru moment conceperea campaniei de marketing, fiind evident faptul ca masina se vinde singura, fara a fi nevoie de cateva sute de mii de dolari aruncati pe publicitate.

Comentarii (8)

  • DA
    APROAPE la fel de frumos ca un Peugeot.
    Dar mai e drum lung.......
    0 0
  • George
    Eos
    era de asteptat!la fel s-a intamplat si in Romania anul trecut!nu etse singurul model la care s-a epuizat stocul inainte de lansare!idem Audi R8!super masina!
    0 0
  • Makanachi
    Excelenta masina...
    ...si aproape de vreo 3 ori mai solida si mai buna calitativ decat un Peugeot.
    Merita toti banii masina asta. Felicitari nemtilor! Sper sa vad ca tmai multe pe strazile din Romania si cat mai putine masini proaste. Suntem prea saraci sa aruncam banii pe caricaturile de masini ale francezilor. Am avut si nu imi mai doresc vreodata. De cand am dat de cele germane am trecut intr-o cu totul alta etapa.
    0 0
  • andrei
    Pt.Makanachi
    Probabil ai dat ce masinilea alea care consuma mult ulei si arata nasol....treaba ta....
    Vag-istule.
    0 0
  • nu's d c au asteptat atat , ca la ei e mai frig ca in frigider.imi povestea un prieten ca sunt perioade cand da cu lopata in masina ca sa poata intra ... nu mia zis stratul d gheata cat e , da ...
    0 0
  • Marius
    Volkswagen EOS
    Asa se intampla de obicei cu masinile bune de la marcile consacrate se vand ca pita calda. Adevarul ca la Volkswagen nu am auzit inca sa se retraga de pe piata masini pentru defectiuni de fabricatie sau de proiectare cum am auzit la alate marci. Cat despre comparatia Volkswagen Peugeot nucred ca are vreun sens diferenta dintre vanzarile celor 2 companii spune tot si asta in conditiile in care Volkswagen nu se omoara cu investitiile in publicitate gen echipa de raliuri, candva chiar si de formula 1 ... dar investeste in calitate.
    0 0
  • Sylver
    Calitate?
    Se spunea pe vremuri ca masinile germane sunt cele mai fiabile. mitul a cazut. Se spunea ca grupul PSA au preturi mai mari la revizii si piese decat VAG. Mitul a gazut. Se vorbeste de calitate...pai tu ai intrat la bordul unui 307 (mai nou 308), sau 407? Cum ti se par materialele fata de Golf, Jetta etc. Iti spun eu: sunt mult superioare la Peugeot. De citroen nu vorbesc, pt ca nu am intrat personal sa ma uit la un C4 sau C5. Si in plus, insusi noul sef VW a recunoscut ca modelele lor au nevoie urgenta de revitalizare a interiorului.
    0 0
  • crazy deen
    pt sylver
    frate visezi? am intrat intr-un 307 shi pe langa vw se ascunde tu probabil esti masochist cumperi masina ca sa te tai in ea
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru