Cand Audi RS4 devine opera de arta

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 09.05.2007
Artistul brazilian Romero Britto a tranformat un exemplar RS4 de 420 de cai putere intr-o pictura pe roti.

Brazilianul Romero Britto intra in forta in segmentul Art Car printr-o opera de arta care are in centru un exemplar Audi RS4. Nu este pentru prima data cand un artist plastic transforma o masina in exponat artistic, artisti cu nume ca Lichtenstein, Stella, Warhol sau Chia abordand in stil pop art exemplare BMW.

Britto a abordat un RS4 sedan incercand sa completeze in mod artistic cei 420 de cai putere ai modelului. Multa culoare, stil cubist si o figura feminina pe capota, unul dintre subiectele apropiate de stilul sau. Acestea sunt elementele principale ale creatiei brazilianului.

Exemplarul de artizanat va calatori in intreaga America de Nord la expozitii auto si artistice, urmand ca punctul de final al itinerarului sa fie Miami, acolo unde artistul sud-american va pune la bataie exemplarul intr-o licitatie cu scop caritabil.

Comentarii (3)

  • Gica Z
    nashpa
    Si-a batut joc de masina. Arta e atunci cand faci ceva profund, nu ceva ciudat si mai ales urat.
    0 0
  • nu cred
    zau?
    Nu sant de acord cu tine,arta inseamna a sti sa te exprimi cu adevarat,si in afara de asta mai e si in scop caritabil,asa ca scopul scuza mijloacele!
    0 0
  • Gica Z
    pt "nu cred"
    Scopul este intr-adevar laudabil si pentru un asemenea scop ar merita putin mai mult efort.
    Tema aleasa nu se poriveste deloc cu modelul. Pentru fanii Audi e aproape o jignire. E ca si cum s-ar imbraca Papa Benedict in tinuta de rocker "in scop caritabil".
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru