Carlsson dopeaza C-Klasse

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 02.04.2007
Tunerii de la Carlsson au echipat noul C-Klasse cu un pachet aerodinamic si un nou sistem de evacuare. Performanta si look-ul agresiv se impletesc perfect.

Casa de tuning Carlsson a echipat modelul Mercedes Benz C-Klasse cu cel mai nou pachet CK35, un kit de curse care ofera o performanta si un look nou. Tunerul german este un concurent de succes in trofeul VLN Long Distance de la Nurburgring unde foloseste constant accesorii si parti componente din propria gama de produse.

Noul C-Klasse Carlsson dezvolta 295 de cai putere si un cuplu motor de 385 Nm. Surplusul de putere provine de la un sistem modificat de management al motorului si de la un sistem de evacuare nou, din inox, cu patru tevi care ofera de altfel si un look mai sportiv spoilerului spate. Viteza maxima pe care o atinge CK35 este de 270 km/h, masina fiind capabila sa accelereze de la o la 100 km/h in doar 6 secunde.

Pentru a fi in ton cu performanta Carlsson a echipat modelul cu un kit aerodinamic care include: spoilere agresive fata spate cu prize mari de aer si praguri laterale. Grila frontala a fost si ea modificata impreuna cu blocurile optice fata. Aceste componente pot fi achizitionate si separat existand posibilitatea includerii lor in modelul standard.

Manevrabilitatea este imbunatatita prin coborarea suspensiilor sportive si prin echiparea cu jante din aliaj usor de 19 inch.

Comentarii (3)

  • Carlsson
    D-zeule, dar bine arata masina asta.Carlsson si Lorinser tuneaza mai estetic ca Brabus.
    0 0
  • Genial
    ma cam tzine treaz noptzile........................
    0 0
  • BOGDAN
    C-KLASSE
    dupa ce ca c-klasse-ul standard arata super asta arata bestial oare se mai poate face ceva la o masina ca asta
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru