Casa de design Idea va lansa la Geneva un hibrid pur italian

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 17.02.2010
Designerii de la Idea au anuntat ca vor lansa in cadrul Salonului Auto de la Geneva un concept hibrid care va sintetiza trasaturile unui automobil traditional italian.

Si anul acesta, Salonul Auto de la Geneva va gazdui premiera unor modele sau concepte cunoscute publicului larg, dar care isi doresc sa se faca cunoscute pe segmentul hibrid sau electric.

Este si cazul italienilor de la Idea, care vor expune in cadrul salonului elvetian un nou concept ecologic cu linii futuriste. Casa de design continua astfel initiativa lansata anul trecut, in cadrul aceluiasi eveniment, cand au dezvaluit conceptul ERA.

Potrivit primelor informatii oficiale, conceptul de anul acesta va fi un sedan cu patru locuri, propulsat de un tren de rulare hibrid. Idea sustine ca noul proiect reprezinta esenta automobilului italian: formele, designul, eleganta si chiar numele vor fi sinonime cu frumusetea traditionala a automobilelor din Cizma.

Casa de design a refuzat sa ofere alte informatii despre concept, insa a mai indulcit asteptarea fanilor cu un teaser, care contureaza forma caroseriei.

via | autocar

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru