Castagna creeaza Fiat 500 Tender Two

De Catalin Dinu
Publicat Luni, 08.09.2008
Fiat 500 poate deveni masina de plaja ideala prin noua sa versiune Tender Two, creata de carosierii de la Castagna.

Esential

130 km/h este viteza maxima constructiva anuntata de Castagna pentru prototipul Fiat 500 Tender Two.
140 km este autonomia anuntata de Castagna pentru versiunea speciala Fiat 500 Tender Two.

Carosierii milanezi de la Castagna au creat o versiunea speciala la minicarului italian Fiat 500. Este vorba de un studiu de design numit Fiat 500 Tender Two, care presupune adoptarea aceluiasi stil implementat de Ghia pe versiunea Jolly din anii ’50-’60 a vechiului Fiat 500.

Noul Fiat 500 Tender Two este masina ideala de vacanta, destinata plimbarilor pe terenul de golf sau pe plaje. Proiectul carosierilor italieni nu este o simpla adoptare a stilului buggy pentru micutul Fiat 500, devenind in acelasi timp si masina ecologica datorita noului sistem de propulsie electric de provenienta MES DEA cu care a fost echipat.

Astfel, Fiat 500 Tender Two poate atinge viteza maxima de 130 km/h si dispune de o autonomie de 140 km. Versiunea speciala a lui Fiat 500 a fost creata prin indepartarea portierelor, a acoperisului, precum si a locurilor din spate. In plus, pentru a nu pierde la capitolul structura de rezistenta, italienii au ranforsat caroseria, in special in zona pragurilor.

Via | Carscoop

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru