Cayenne GTS, fotografii oficiale

De Mircea Meșter
Publicat Vineri, 07.09.2007
Porsche a publicat un set de fotografii si informatiile oficiale legate de cea mai noua versiune Cayenne: GTS.

Daca ieri era inca un zvon (confirmat doar voalat de Porsche), astazi este oficial: Porsche va prezenta oficial la Frankfurt versiunea GTS a lui Cayenne, un "carnimal" provenit direct din versiunea S care revizuieste conceptul de SUV sportiv. Principalele sale caracteristici sunt motorul V8 aspirat de 4.8 litri, puterea acestuia (405 CP), sistemul PASM de control al amortizoarelor rpeluat direct de la 911, suspensii coborate cu 24 de milimetri, parte exterioara preluata direct de la "fratele mai mare" Cayenne Turbo, jantele de 21 de inch cu pneuri 295/35 si PDCC (Porsche Dynamic Chassis Control).

Intrat in habitaclu, observi repede diferentele dintre versiunea de serie si GTS. In primul rand, noua versiune Cayenne se bazeaza exclusiv pe doua nuante: GTS Red si Nordic Gold Metallic. Scaunele sportive pot fi asezate in 14 pozitii, in functie de preferinte, iar optional se poate alege cutia Tiptronic S.

Toate acestea reusesc sa manance 13.9 litri de carburant la fiecare suta de kilometri.

Pretul final al versiunii care va aparea oficial in februarie 2008 nu a fost anuntat deocamdata decat pentru Germania. Acesta este de 77.000 de euro cu taxele incluse.

Comentarii (5)

  • si care e diferenta nu intaleg de ce mai era nevoie de inca o versiune .Practic se afla intre S si turbo ..
    0 0
  • andr3i
    interior
    Partea de bord imi da putin senzatia aspectului anilor '90. Controalele de bord imi par putin inghesuite in acea parte centrala verticala. In rest e Porche, nimic de rau despre el.
    0 0
  • O masina cu performante de neegalat in clasa..dar designul....
    0 0
  • piticu
    pocitania
    E NASOALA RAU , CE CAUTA MASINA DE CURSE PE SUSPENSII INALTE...E MONSTER TRUCK?!....imparatul e gol:::)))
    0 0
  • cobola
    mda
    porsche is porsche ... vb dar pt voi e doar o masina care o vedeti in poze....daca nu stiti ce inseamna porsche nu judecati "romanilor" luati-va bambauri si mertane ca de alea stitipfff.. sau trezit sa comenteze
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru