Cayman, vine Audi R4!

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 23.10.2006
Audi vrea sa dea lovitura in clasa coupe-urilor supersportive prin lansarea lui R4, concurent direct pentru Porsche Cayman.

Daca era nevoie de inca o confirmare, iat-o din partea colegilor germani de la Autobild: Audi dezvolta in aceste momente un nou model sport. Dupa modelul lui R8, care se va bate pe o portiune a pietei cu Porsche 911, germanii vor sa scoata un nou membru al gamei care sa concureze direct cu Porsche Cayman.

Noua creatie a laboratoarelor din Ingolstadt va reprezenta de fapt un R8 mult mai dinamic care va fi denumit, cel mai probabil, R4. Va fi vorba de un supercar cu motor central amplasat anterior si cu doua locuri care va semana in cele mai mici detalii tehnice cu Cayman-ul celor de la Porsche.

Noul model va dispune de mai multe motoare a caror plaja de putere va incepe de la 200 de cai, varful de gama fiind reprezentat de o versiune de 280-350 CP. Structura din aluminiu si otel va face ca masa proprie a modelului sa nu depaseasca 1200 de kilograme iar preturile vor incepe de la 40.000 de euro.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru