Ce aduce Mazda la Detroit

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 12.12.2006
Mazda va prezenta la Detroit conceptul Ryuga, alaturi de hibridul Tribute HEV si SUV-urile CX-9 si CX-7.
Divizia nord-americana de la Mazda va prezenta la inceputul lui ianuarie, cu ocazia Salonului Auto de la Detroit, noul concept Ryuga.

Daca Nagare a facut furori la Los Angeles, exprimand, in esenta, ideea de “curgere”, Ryuga va reda la un nivel inalt si sofisticat al tehnologiei, eleganta si rafinamentul. Ryuga este o continuare a liniei de gandire dezvoltata la Mazda, iar insemnatatea denumirii este “curgere gratioasa”.

Ultimele concepte Mazda dezvolta ideea liniei de design pe care japonezii o vor aborda in viitor, si nu sunt doar simple mnascociri ale fanteziei. Laurens van den Acker, directorul de design la nivel global de la Mazda, a declarat ca Ryuga este definirea Zoom-Zoom-ului, programul de design al niponilor.

Pe langa Ryuga, Mazda va mai prezenta la Detroit si noul Mazda Tribute Hybrid Electric Vehicle (HEV), un model hibrid care intregeste programul japonezilor de protejare a mediului inconjurator. Linia Mazda de la Detroit se va termina cu prezentarea SUV-ului Mazda CX-9, de sapte locuri si Mazda CX-7 de cinci locuri.

Comentarii (1)

  • super masina
    Sa o tina tot asa japonezii de la MAZDA au niste masini extraordinare, deoarece am si eu un automobil MAZDA 626 din anul 1988 si functioneaza perfect din punct de vedere tehnic.Va multumesc pentru timpul acordat
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru