Ce concept prezinta chinezii!

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 02.04.2007
China isi continua expansiunea pe piata mondiala. Chery a pregatit un concept bazat pe stilul de design european, iar viitorul model va fi destinat pietei de pe Batranul Continent.

Chery se prezinta la Salonul Auto de la Shanghai cu 30 de exponate, dintre care trei concepte. Cel mai interesant concept pe care Chery il va prezenta este Shooting Sport, un prototip destinat segmentului modelelor compacte cu trei usi.

In jurul primelor detalii oferite de Chery, sketch-urile publicate, s-au facut numeroase speculatii. Unii specialisti vad Shooting Sport ca un concept care a preluat din liniile de design de la Audi TT, altii gasesc foarte asemanator prototipul chinezesc cu Renault Clio Grand Tour concept. Lasand la o parte aceste opinii, un singur lucru putem spune ca este cert: Chery Shooting Sport este un concept care propune un design bazat pe stilul european.

Modelul care se va naste din acest concept va avea un interior si un design exterior specifice masinilor europene, ceea ce inseamna ca Chery planuieste un viitor model destinat pietei de pe Batranul Continent.

Comentarii (4)

  • Marian
    din imagine mai degraba seamana cu citroen c4,dar cum chinezi au prezentat conceptul mai mult pentru europeni sa speram ca acest concept sa nu semene cu citroen c4 foarte mult ca astfel europeni vor zice ca este o firma noua cu-n concept vrchii :D
    0 0
  • AndreiRN
    Modernist
    Frumos si cu trasaturi moderniste prototipul acesta. Prin munca productiva or sa ajunga prosperi chinezi la fel cum si japonezi au ajuns acuma 40 de ani.
    0 0
  • China
    O tara intr+o expansiune economica foarte mare! acolo mita si alte faradelegi se traduc cu condamnare la moarte!!!... e comunism acolo dar economic nu mai este comunism din 1980!!! masinile lor vor sparge piata, bune si ieftine...
    0 0
  • superba
    de o eleganta extraordinara, si vreau sa cred ca vor fi si ieftine. sper sa ajunga in productia de serie asa cum apare aici si apoi la mine in garaj.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru