Ce este detailing-ul auto?

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 21.06.2007
Automarket va prezinta o scurta descriere a tratamentului de detailing auto, care ajuta la o mai buna intretinere a masinii.

Finisajele masinii sunt expuse zi de zi uzurii si actiunii factorilor de mediu. Pe vopsea apar matuiri, zgarieturi fine, pete sau contaminari diverse care nu ies la spalare. Mocheta, tapiteria, bordul si alte suprafete interioare ajung sa se imbacseasca, sa se pateze si sa prezinte semne de imbatranire.

Solutia pentru aceste probleme este un tratament de detailing auto care curata, reface si protejeaza finisajele interioare si exterioare ale masinii. Un astfel de tratament de detailing professional consta in mai multe etape: la exterior se face o decontaminare, urmata de un polish din 1-5 pasi si de aplicarea unui sealant de lunga durata.

Se trece apoi la curatarea jantelor, se polisheaza farurile si se aplica dressing pe ornamentele exterioare, cauciucuri si contraaripi. La interior se curata meticulos mocheta, tapiseria (din piele sau textila), panourile de usi, bordul, portbagajul si celelalte suprafete.

Ca si in cazul altor servicii de intretinere si aici pot exista pachete premium care contin in plus si protectii ce incetinesc uzarea exteriorului si fac ca suprafetele interioare sa fie mai usor de curatat si intretinut.

Sursa: Expert Detailing

Comentarii (5)

  • Razvan
    Afacere
    Este o idee buna chiar.
    0 0
  • mikidnl
    Merita daca esti maniac
    Daca mergi de trei ori la o firma specializata in asa ceva (asta in cazul in care gasesti o asemenea firma)_ o sa cam ajungi la pepeni. Daca esti chiar maniac iti cumperi frumusel cele de trebuinta si te apuci singur de munca. Sigur efectul va fi mai mare si ai si satisfactia ca nu ai platit un idiot care a facut treaba si care la final se uita lung sa-i dai si spaga de rigoare.
    0 0
  • ...
    si care uneori nu face nici treaba bine pana la capat.
    0 0
  • ExpertDetailing
    Exista si in Bucuresti asa ceva: http://www.expertdetailing.ro/; Sunt scumpi pentru Romania, dar masina mi-a iesit ca noua, ba chiar am suplimentat si am luat si un serviciu de curatare a instalatiei de AC. Inca prea scump pentru Romania si cred ca daca ai ceva timp, odata la 6 luni poti sa iti faci singur aproape toate chestiile asta cu un minim de dotare.
    0 0
  • valicrbl@
    e veche poanta
    sunt un simplu student care face asta de vreo 2 ani...treaba e simpla..se aplica un Prevent sau Polish in cazul in care masina e putin zgariata si apoi ceara auto pentru luciu...rezista la aprox 10 spalari...si credeti ma...chiar se vede diferenta!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru