Cea mai scumpa masina de golf din lume costa 38.500 de euro

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 07.04.2010
Un producator de masini de golf din Finlanda a creat cea mai scumpa masina destinata terenului de golf din lume - Garia Soleil de Minuit, care costa 38.552 de euro.

Targul Marcilor de Top de la Monaco din acest an gazduieste cea mai scumpa masina de golf din lume –Garia Soleil de Minuit. In timp ce versiunea standard a unei masini de golf Garia pleaca de la 13.999 de euro fara taxe, editia limitata a acestui model costa 38.552 de euro. Modelul este construit in editie limitata si are un plafon din fibra de carbon, in timp ce foloseste o suspensie fata cu doua brate pe fiecare parte, inspirata din cea a monoposturilor de Formula 1.

Trenul de rulare al lui Garia Soleil de Minuit este construit de aceeasi companie care produce cutiile de viteze pentru motocicletele Ducati, iar profilele de aluminiu din cadru sunt realizate de aceeasi companie care furnizeaza asemenea componente pentru modele Aston Martin, Jaguar si Volvo. Aceste trasaturi il fac pe Garia Soleil de Minuit sa fie cel mai desirabil model pentru traseul de golf.

Spre deosebire de majoritatea modelelor sport pe care le poti achizitiona cu aproape 40.000 de euro, Garia Soleil de Minuit are un frigider incorporat. Cea mai scumpa masina de golf din lume este fabricata in Finlanda si este destinata posesorilor de supercar-uri sau de alte modele exotice care doresc exclusivitate chiar si cand sunt pe terenul de golf.

Tocmai de aceea, modelul poate fi vopsit in orice nuanta doreste clientul, fiind posibila potrivirea la culoare cu oricare dintre modelele din garajul clientului.

Via | Yahoo

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru