Cea mai sexy Honda Civic

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 04.06.2007
Simoni Racing ne propune o galerie foto cu un model Civic Type-R aflat intr-o ipostaza mai mult decat senzuala.

Casa italiana Simoni Racing s-a remarcat prin performanta si sexualitate aduse modelelor pe care le-au avut in lucru. Cea de a doua parte este asigurata de prezenta unor domnisoare sumar imbracate care prezinta componenta senzuala a tuningului realizat.

Astfel, Simoni Racing au luat la lucru modelul Civic Type-R si l-au transformat intr-o adevarata nava spatiala. Interiorul reprezinta cel mai bun exemplu in acest sens.

Caracterul sportiv al modelului Civic Type-R, tunat de Simoni, este excelent pus in evidenta in fotografiile de prezentare.

Va prezentam o galerie foto, in care va lasam sa admirati combinatia dintre sportivitate si erotism, propusa de Simoni Racing.

Comentarii (2)

  • prudentul
    volan
    Ce-i cu scarbaciunea aia pe post de volan ? Asta inseamna sportivitate, sa vrei sa rotesti volanul si sa nimeresti cu mana in gol ? Din nou incercari disperate de a iesi in evidenta cu ceva, indiferent cat de stupida e solutia aleasa. Propun nemaipomenitei si inovatoarei case Simoni Racing ca urmatorul lor model sa aiba pneuri octogonale pe jante patrate de 20" (latura, nu diametrul). Degetul mare in jos, mijlociul ridicat.
    0 0
  • Prudentule..
    Cine ti-a zis ca ajungi sa invarti volanul?Obisnuieste-te sa nu te mai gandesti ca esti la volanul unei Dacia Berlina din '94.Masinutza asta vireaza destul de mult cu o cursa de volan scurta.Pun pariu ca la cat e de scarboasa... ai face orice sa o ai.Eu unul recunosc...scarboasa sau nu..cum zici tu ca e
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru