Centrul de design Abarth la Torino

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 19.02.2008
Abarth si-a stabilit cartierul general la Torino odata cu deschiderea unui centru de design si atelier de lucru.

Esential

1949 este anul cand a luat fiinta Abarth in Torino.

Prezentarea oficiala a noului Fiat 500 Abarth a coincis cu inaugurarea noului centru de design de la Abarth. Astfel, divizia de performanta Abarth isi va incepe activitatea in cadrul complexului Mirafiori din Torino.

Odata cu deschiderea acestei noi locatii, va incepe si activatea diviziei de motorsport din cadrul grupului Fiat, denumita Abarth Racing Team.

Centrul de design Abarth este construit pe o suprafata de 23.000 de metri patrati si dispune de 100 de angajati care opereaza in diferite departamente.

Specialistii Abarth vor lucra in mai multe domenii: motorsport, dezvoltarea de prototipuri, personalizarea modelelor de serie.

Noul sediu Abarth va ingloba departamentele de design, de mecanica precum si cele de marketing si vanzari. Fiat a ales Torino pentru a amplasa cartierul general Abarth deoarece aici a luat nastere brandul italian in 1949.

Via | Fiat
Taguri: Abarth, Fiat

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru