Cerberus reface dream team-ul Chrysler

De Robert Gherghe
Publicat Marti, 19.06.2007
Cerberus vrea sa readuca Chrysler la gloria din trecut, fapt pentru care reface echipa din spatele succesului companiei.

Se pare ca Cerberus reface echipa de vis de la Chrysler. Fondul de investitii care a preluat Chrysler l-a readus pe fostul sef al designului, Tom Gale, inapoi la companie.

Tom Gale este omul din spatele filosofiei de design de la Chrysler de la inceputul anilor '90. Gale este omul creditat cu readucerea la viata a modelelor Viper, Prowler, PT Cruiser sau 300M.

Tom Gale si-a inceput activitatea la Chrysler in 1968 ca inginer, dupa care a trecut la departamentul de design. Aceasta miscare venita din partea celor de la Cerberus ne arata ca fondul are intentii mari la Chrysler, iar revigorarea echipei de succes este primul pas catre relansarea companiei.

Tom Gale va face parte din echipa de consultanta de la Chrysler si se va ocupa de probleme legate de design.

Comentarii (2)

  • ar fi fain sa revina in actiune echipa chrysler ar face treaba buna serios, mai ales cu tom gale care e un specialist ;)
    0 0
  • AndreiRN
    Chrysler
    Dintre cele 3 firma majore de peste ocean sunt un adept al firmei Chrysler cam de cand ma stiu. Am avut in trecut 3 modele si in prezent inca mai am doua Dodge-uri care m-au multumit si inca ma multumesc. In ani '90 au produs cateva modele care m-au uns la inima si eu sunt convins ca sunt capabili de inca multe masini superbe. Problema eu o vad ca o problema a fortei de munca si asta este motivul pt care se produc din ce in ce mai multe masini in afara. Sindicatul constructorilor auto il vad ca principalul vinovat in scaderea eficientei in industria constructoare de automobile.
    De aceea truckurile sunt facute in Mexic si masinile mici in China sau Canada.
    Muncitori americani si-au taiat creanga de sub picioare si multi din ei s-au transferat la Toyota sau Honda unde nu sunt sindicate si conditiile de munca sunt excelente.
    Timpul va spune cum aceasta dilema va fi rezolvata.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru