Ceremonia de start in WRC

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 21.01.2008
Duminica seara a avut loc la Monte Carlo ceremonia de incepere a noului sezon din WRC.

Sezonul 2008 al Campionatului Mondial de Raliuri a fost deschis formal in cadrul unei receptii organizate la Monaco. Oficialii FIA, reprezentantii echipelor si pilotii din WRC au participat la sediul Automobile Club de Monaco la evenimentul care marcheaza inceperea unui nou sezon de WRC.

Se cunoaste ca prima etapa din WRC 2008 va avea loc la Monte Carlo. In acest an in cadrul Campionatului Mondial de Raliuri se va alerga in 15 raliuri pe cinci continente, in conditii de clima din cele mai aprige. Astfel, raliuri din WRC 2008 vor avea loc in Monte Carlo, Suedia, Mexic, Argentina, Iordania, Italia, Grecia, Turcia, Finlanda, Germania, Noua Zeelanda, Spania, Franta, Japonia si Marea Britanie.

Max Mosley, presedintele FIA, a declarat: „Ma astept la un nou sezon spectaculos in WRC, cu tinerii piloti care se vor duela cu cei mai experimentati piloti din lume. Suntem bucurosi sa vedem un nou constructor in competitie si un noua tara organizatoare a unui raliu”.

Referitor la spusele lui Max Mosley trebui sa mentionam ca producatorul care va debuta in acest sezon este Suzuki, care intregeste o lista de 6 constructori, si de Iordania, prima tara araba care organizeaza o etapa de WRC.

Comentarii (1)

  • wrctheo
    :D
    Here we go..:D
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru