Chery V2, made in China

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 16.11.2006
Chinezii de la Chery vor lansa la salonul auto de la Beijing V2, model care poate concura pentru titlul de cea mai urata masina din lume

Un candidat puternic pentru titlul de cea mai urata masina din lume a luat nastere in China. Noul Chery V2 este un nou model cu opt locuri, care va deveni faimos datorita trasaturilor sale caricaturistice.

Pasagerii si soferul noului monovolum vor avea de suferit si datorita singurei motorizari cu care a fost echipat modelul: un motor pe benzina de 1.3 litri. V2 va intra in productie dupa ce va fi dezvaluit la Salonul auto de la Beijing. Alaturi de modelul V2, Chery va lansa si un crossover.

Chery si-a castigat celebritatea in 2001 cand a devenit primul exportator chinez de autovehicule. Pe de alta parte, Chery a fost dat in judecata de cei de la GM pentru copierea lui Daewoo Matiz, designul acestuia fiind regasit la cel al modelului QQ supermini.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru