Chevrolet Silverado promoveaza baseball-ul

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 30.10.2007
Chevrolet a pregatit inca o premiera pentru salonul de tuning de la SEMA: Siverado Major League Baseball.

Pentru americani baseball-ul si camionetele mari sunt simboluri nationale asa ca Chevrolet s-a gandit sa combine cele doua pasiuni pentru a obtine vehiculul perfect. Chevy Silverado Major League Baseball este o camioneta inspirata din sportul american, influentele resimtindu-se si la interior si la exterior.

Conceptul Chevrolet nu va trece neobservat pe strada, masina fiind vopsita in culorile alb, rosu si albastru si purtand toate logo-urile echipelor din liga americana de baseball. Jantele de 22 de inch din aliaj completeaza look-ul extravagant.

La interior pasagerii se vor simti in largul lor printre insertiile din lemn de bata de baseball si printre cusaturile de mari dimensiuni asemeni manusilor folosite de jucatorii americani. Surpriza apare din bena camionetei, unde Chevrolet a ascuns un ecran lat conectat la o consola Wii pe care pasagerii pot urmari meciurile echipei favorite. Sistemul de entertainment este completat de sunetul Bose si de DVD-urile incorporate in tetierele scaunelor fata.

Camioneta va fi propulsata de un motor V8 de 6.0 litri, suficient pentru a oferi un bagaj de putere impresionant.

Comentarii (1)

  • misto bordul
    interesant bordul cu consola centrala, in stil european, e placut!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru