Hyundai a dezvaluit Genesis Coupe 2.0 Turbo

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 03.11.2008
Hyundai Genesis Coupe va fi disponibil si cu un motor de 2.0 litri turbo.

Hyundai a dezvaluit specificatiile tehnice ale lui Genesis Coupe echipat cu motorul 2.0 Turbo. Acesta va dezvolta 210 cai putere cu benzina C0 95 si 220 CP cu benzina premium. Modelul are un consum extern preconizat la 7.8 litri la 100 km. Motorul de 2.0 litri dezvolta 302 Nm, inca de la valoarea de 2.000 rpm.

Hyundai Genesis Coupe 2.0 Turbo va fi disponibil in patru variante de echipare, versiunea de top fiind denumita “R-Spec”. Aceasta poate fi echipat cu o transmisie manuala cu sase viteze sau o transmisie automata cu cinci trepte. 

Sunt disponibile sapte configuratii posibile pentru Hyundai Genesis Coupe. Motorul de 2.0 litri a fost dezvoltat special pentru a putea fi usor de condus, avand o curba de cuplu temperata. Tinta inginerilor Hyundai nu a fost puterea maxima ci echilibrul dintre economie de combustibil si performanta.

Fabricarea noului model va incepe peste cateva luni si, la fel ca Genesis Coupe 3.8, nu va fi disponibil pentru piata europeana. Noul model va fi lansat la Salonul de Tuning din Las Vegas.

Via | Jalopnik  

 

Taguri: Coupe, Genesis, Hyundai

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru