Chevy WTCC Ultra Concept

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 27.09.2006
Au aparut primele imagini ale noului concept realizat de Chevrolet. Acesta se numeste WTCC Ultra si va fi prezentat maine, la Paris.

World Car Fans a publicat astazi primele imagini oficiale ale asteptatului WTCC Ultra Concept. Lung de 4324 mm, lat de 1906 mm si inalt de 1596 mm (implicit apendicele aerodinamice), noul model dispune de un ampatament de 2650 mm.

Asa cum ati putut afla la momentul prezentarii primelor schite oficiale, conceptul va dispune de un motor cu patru cilindri de 1991 cmc de 190 de cai putere bazat pe unul dintre propulsoarele de pe Captiva si care de la primavara va aparea si sub capota viitorului Epica. Cresterea puterii a fost obtinuta prin imbunatatirea presiunii la supraalimentare.

La constructia noului prototip se utilizeaza materiale superusoare pentru reducerea masei totale, cum sunt caroseria din fibra de sticla si de carbon. La interior, inginerii Chevrolet au fost foarte atenti la confortul pasagerilor si la dinamica de rulare. Astfel, scaunele sport sunt asezate intr-o pozitie foarte joasa iar comenzile de pe bord sunt dispuse ergonomic.

Ramane de vazut daca prototipul va deveni model de serie sau nu.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru