Chinezii au venit in Europa

De Robert Gherghe
Publicat Luni, 19.02.2007
Chinezii de la Brilliance si-au lansat primul model in Europa, sedanul BS6. Urmeaza modele coupe, supermini si SUV.

Constructorul chinez Brilliance planuieste sa aduca cateva modele in Europa alaturi de sedanul BS6, deja existent.

Asiaticii intentioneaza sa aduca un model coupe pana la sfarsitul anului si studiaza posibilitatea introducerii unor modele SUV sau supermini pe piata europeana. Brilliance se lipseste, deocamdata, de o retea de dealeri in Europa, folosind pentru moment aducerea masinilor pe continent prin intermediul importatorului german HSO Motors Europe.

Primul stoc de 3000 de modele BS6 a sosit deja, dar sedanul nu a impresionat prin calitatile sale. Modelul Brilliance BS6 nu este dotat cu o serie de elemente de siguranta, prezente in versiunile standard a masinilor europene. Airbag-urile laterale sau sistemul de control al tractiunii si stabilitatii sunt cateva dintre elementele de siguranta care lipsesc.

Sedanul Brilliance este dotat cu un motor de 2.4 litri, de provienenta Mitsubishi, care dezvolta 130 CP si accelereaza de la 0 la 100 km/h in 12 secunde. Pretul modelului BS6 ajunge la aproximativ 23.000 de euro.

Comentarii (5)

  • agagaggagagaga
    Ce prostie. 2.4 l si doar 130 de cai????

    Ma intreb cati prosti or sa cumpere imitatia asta de masina.
    0 0
  • clarkkent
    lol
    da p-aia care seamana leit cu X5-u ati vazut-o? ce nesimtiti
    0 0
  • prafffffffffffff =))
    naspa rau
    sa moara masa... cat de naspa e chinezeasca asta :))
    cine dreaq da 23000 euro pe o chinezeasca de 130 de cai?
    eu am opel astra de 9- de cai si am dat pe ea 11000 euro, mai putin de jumatate. si consuma si mai putin decat chinezeasca.
    huoooooo chinezii !!! :D
    0 0
  • naspa
    arata foarte naspa, are motor naspa, am vrut sa ii laud putin interioru sa nu fiu rau, dar cand am vazut unde are frana de mana mam prapadit de ras =)))))) inculti chinezii astia...... vai si amar
    0 0
  • AndreiRN
    Tactica
    Oauuuuu, un pret enorm. Si totusi si Toyota a folosit aceasta tactica in ani '80. Un pret enorm pt a atrage ochii curiosilor timp de un an dupacare il vor taia la jumatate sau mai mult.
    Honda a scos modelul Rune la $28000si avea doar doua roti. La $13000 se reped multi la el ca are productie limitata. Care e pretul de fabrica e un secret mare.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru