Chinezii produc pentru Etiopia

De Bogdan Mirică
Publicat Luni, 12.11.2007
Lifan 520 va fi primul model chinezesc produs in Etiopia pentru piata africana. Modelul va costa aproximativ 16.000 de dolari.

Esential

16000 de dolari va costa Lifan 520 in Etiopia.

Chinezii nu sunt priviti foarte bine in Europa asa ca se reorienteaza catre piete mici, unde pot sa vanda mii de masini in liniste. Continentul african este o piata in continua dezvoltare, doi constructori chinezi facandu-si deja simtita prezenta aici prin deschiderea unor showroom-uri.

Desi nu se poate lauda cu o putere de cumparare foarte mare, Etiopia se va bucura in curand de primul model produs in interiorul granitelor tarii, initiativa apartinand tot chinezilor. Asiaticii au deschis deja prima uzina de asamblare din Etiopia, fabrica urmand sa produca o versiune rebotezata a modelului Lifan 520.

Masina de origine chineza va fi vanduta in Etiopia sub numele de Abay, inspirat de cel mai mare rau care curge pe teritoriul statului african. Chinezii intentioneaza sa schimbe mentalitatea locala privind calitatea produselor "Made in Etiopia" si ofera o echipare bogata pentru modelul Abay.

Pentru 16.000 de dolari, clientul va primi o multime de elemente de siguranta printre care ABS, airbaguri si distributie electronica a fortei de franare.

Motorizarea este asigurata de un propulsor cu patru cilindri si 1.3 litri conectat la o transmisie cu cinci rapoarte.

Lifan 520 este vandut in prezent si pe pietele din Rusia si Vietnam.

Iata si o reclama a modelului chinezesc!

Taguri: China

Comentarii (3)

  • AndreiRN
    Hahahahaha
    Povestea Renault - Dacia se repeta din nou.
    Si se pare ca produsul chinezesc - etiopian este net superior.
    0 0
  • ridicol
    ce-oi vedea tu net superior?

    masina chinezeasca made in Etiopia la 16.000 e penibil (chit ca sunt dolari)
    0 0
  • AndreiRN
    Identitate
    Superior este orice creatura care are macar o identitate in comparatie cu ..... ceva virtual fara de nume. Stiu ca multora le este rusine cu propria persoana dar chiar asa mi se pare ridicol. Sper doar ca nu are pretenti de barbat.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru