Chrysler a pierdut 1.111 $ pe masina

De Robert Gherghe
Publicat Vineri, 10.08.2007
Anul 2006 a fost unul tragic pentru industria auto americana. Un exemplu elocvent il reprezinta cazul Chrysler.

Nu este un secret ca cei trei giganti din Detroit au probleme serioase, asa cum nu este un secret ca producatorul Chrysler trece printr-o perioada si mai dificila.

O analiza efectuata asupra masinilor construite de grupul Chrysler, a relevat ca in anul 2006 americanii au pierdut 1.111 dolari pe fiecare unitate in parte. Cauzele acestui lucru tin de costurile prea mari ale procesului de productie, de designul si mecanica deficitare a modelelor Chrysler si de consumul ridicat al modelelor care afecteaza semnificativ vanzarile in Statele Unite.

Pentru a realiza cat de dezastruos a fost 2006 pentru Chrysler, trebuie sa spunem ca in 2005, compania a reusit sa scoata un avantaj de 144 de dolari pe fiecare masina in parte. In prezent, Chrysler trece printr-un proces de redescoperire a identitatii si de reorganizare interna.

Comentarii (1)

  • AndreiRN
    Rau vs Bine
    Foarte relativa treaba asta. Poate pe hartie firma a pierdut bani si investitori nu s-au mai ingramadit sa le dea alte fonduri dar .......
    Masinile s-au vandut mai ieftin si strazile sunt pline de noi Chrysler si Dodge. Au avut un succes asa de mare ca stocurile se cam golisera cand au vandut cateva luni la "costul de fabricatie". Daca Logan s-ar vinde cu 1000 mai butin ar fi bine sau rau?
    Daca MBZ si BMW ar scade preturile cu 10 - 20% cum ar fi?
    Investitori care "au pierdut" profitul de fapt si-au dedus de la impozite pierderile respective.
    Societatea absoarbe pierderile.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru