Chrysler Nassau, oficial

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 03.01.2007
Chrysler a prezentat fotografiile oficiale cu noul concept Nassau, bijuteria americana care va fi prezentata in cadrul salonului Auto de la Detroit.
Va anuntam in urma cu ceva timp ca americanii de la Chrysler si-au facut lectiile pentru Salonul Auto de la Detroit, unde vor prezenta conceptul Nassau.

Americanii au fost generosi si au prezentat deja primele imagini oficiale cu noul concept. Luxosul coupe cu patru usi prezinta trendul designului pentru automobilele de origine americana. Nu se stie daca Nassau va fi produs in serie, dar elemente ale prototipului vor fi folosite pe viitoarele modele Chrysler. Exteriorul lui Nassau poate fi definit prin caracterul compact al conceptului, idee sustinuta de acoperisul arcuit. O alta carcteristica a designului exterior este prezenta elementelor din sticla, atat in partea frontala cat si in spate, dar mai ales la nivelul acoperisului. Cele doua geamuri de la nivelul acoperisului intregesc linia stilata si eleganta a coupe-ului cu 4 usi.

Din punct de vedere tehnic, Nassau este propulsat de un HEMI de 6.1 litri care dezvolta 425 CP, destul pentru ca prototipul sa scoata cinci secunde pana la 100 km/h.


Am avut grija in mod special de eficienta spatiului. Am impins limitele spatiului interior, astfel incat fiecare dintre cele patru locuri sa beneficieze de o arie personala”, a declarat Ben Chang designerul interiorului la Nassau.

Pe langa confortul si luxus carcteristic modelelor Chrysler, Nassau aduce lumea electronica cu toate dotarile multimedia posibile intr-o masina.

Comentarii (1)

  • RE: Nassau
    Arata leit din profil ca Infinity Fx (S.U.V) numai ca Inifity este mai ridicat de la sol.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru