Chrysler scoate Sebring Cabrio

De Mircea Meșter
Publicat Miercuri, 29.11.2006
Salonul Auto de la Los Angeles a gazduit prezentarea in premiera mondiala a lui Chrysler Sebring Cabrio.

Chrysler a prezentat astazi, la Salonul Auto de la Los Angeles, noua generatie a lui Sebring Cabrio. Vorbim de fapt de un coupe-cabrio in adevaratul sens al cuvantului, o evolutie fata de versiunea anterioara, care era doar un cabriolet cu plafon usor. Noul model se va integra in peisajul CC-urilor europene (Peugeot 307 CC, Opel Astra TwinTop, Ford Focus CC, Renault Megane CC si VW Eos), dispunand de toate elementele care ar putea sta la baza unui viitor succes. Plafonul pliabil in trei parti actionat electric este principalul argument in acest sens.

Noul Chrysler Sebring Cabrio este mai lung cu 7.6 centimetri decat versiunea berlina, diferenta fiind utilizata exclusiv pentru confortul pasagerilor. Mai mult, constructorul american afirma ca noul model este primul din clasa sa care trece testul a doi saci de golf asezati in portbagaj, numarul lor crascand la patru in cazul configuratiei coupe.

Sub capota, Chrysler Sebring Cabrio dispune, in versiunea de top, de un V6 de 3.5 litri cuplat la o cutie automata cu sase rapoarte.

Celelalte motorizari sunt reprezentate de un propulsor cu patru cilindri de 2.4 litri, de un V6 de 2.7 litri si de un diesel CRD de 2.0 litri si 140 CP dezvoltat special pentru piata europeana.

In privinta echipamentelor, sunt disponibile, in functie de nivelul de echipare, sistemul Easy-entry pentru usurarea accesibilitatii pe locurile din spate, pachetul MyGIG care dispune de un ecrna TFT de 6.5 inch, scaunele sportive Yes Essentials, posibilitatea de deschidere a plafonului cu telecomanda sau centurile integrate in scaune.

Comercializarea in Europa a versiunii decapotabile a lui Sebring este programata pentru finalul anului viitor.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru