Chrysler, un sportiv nobil

De Robert Gherghe
Publicat Miercuri, 09.08.2006
Cine credea ca cei de la Chrysler pot face o adevarata masina sportiva? Noul model Chrysler 300C SRT-8 ofera atat eleganata cat si calitati sportive.
Chrysler a prezentat modelul sport 300C SRT-8.

Peter Lambert, director al diviziei grupului Chrysler din Marea Britanie a declarat:” Nici un producator nu poate aduce incredibila combinatie a unui motor HEMI, aspectul lui 300C si tehnologia unui SRT. Chrysler a reusit acest lucru cu modelul 300C SRT-8. Scopul nostru este de a livra cele mai performante si convenabile limuzine”.

Motorizarea este asigurata de un V8 HEMI, care genereaza cu 85 de cai putere mai mult decat versiunea de 5.7 litri. Forta generata de aceasta masinarie acumuleaza 425 cai putere, iar acceleratia de la 0 la 100 km/h se face in numai 5 secunde.

Partea frontala a fost substantial modificata pentru a imbunatati aerodinamica, iar prizele de aer sunt proiectate sa ajute la racirea motorului HEMI. Pentru ca nivelul calitatii oferite si performantele masinii sa fie deosebite pentru 300C SRT-8 se ofera sistemul de franare Brembo, folosit in curse automobilistice.

Peter Lambert a mai declarat ca nici o masina nu a oferit ocombinatie mai buna de valoare si performanta.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru