Chrysler Voyager s-a innoit!

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 04.01.2007
Aveti in fata fotografiile oficiale ale noii generatii ale monovolumului de familie cu ajutorul caruia Chrysler vrea sa cucereasca cat mai multe piete in lume.

AutoMarket va prezinta in premiera in Romania primele imagini ale noii generatii Chrysler Voyager.

Modelul american vine cu o fata complet renovata, cu un calandru in cel mai pur stil american si cu o combinatie de linii si curbe foarte vii care asigura designul unui model cu sapte locuri in configuratie 2+2+3. Evident, cel mai mare avantaj al noului model este gradul ridicat de functionalitate dat de posibilitatea de rabatare a banchetei posterioare si a scaunelor precum si de numeroasele locuri de depozitare presarate in habitaclu. Noutatea absoluta este sistemul complet digital de mentinere a atentiei pasagerilor in cazul drumurilor lungi ale carui puncte forte sunt reprezentate de monitoarele retractabile regasite pe plafon si de posibilitatea cuplarii unor sisteme multimedia si a consolelor de jocuri video. Asa cum ii sta bine unui model de familie, noul Voyager nu duce lipsa nici de un sistem de navigatie prin satelit, cuplat de aceasta data la monitorul aflat pe consola centrala.

Din punct de vedere tehnic, noul model va dispune pe anumite piete de un nou propulsor V6 de petru litri pe benzina. In acelasi timp, trebuie subliniat si noul pachet de control electronic al stabilitatii.

Automarket va va prezenta mai multe informatii imediat ce aceastea vor fi disponibile dupa publicarea comunicatului de presa.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru