Cinci portiere pentru Corsa

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 05.06.2006
Versiunea in cinci usi a modelului Corsa va debuta la doua luni de prezentarea oficiala a celei cu trei usi. Mai mare, mai practica si mai asemanatoare modelului Astra. Aceasta este Corsa cu cinci usi.

Daca v-a placut, la timpul respectiv, imaginea noii Corsa cu trei usi, va trebui sa incercati sa apreciati si sora mai mare a acesteia, versiunea cu cinci portiere.

Designul este – evident – diferit in partea posterioara, unde noua Corsa se apropie foarte mult de majora Astra. Specificatiile tehnice nu difera cu mult de sora mai mica, dispunand de propulsoare Twinport pe benzina de 1.0, 1.2 si 1.4 litri (cu puteri de pana la 90 de cai) si de doua dieseluri. Unul dintre acestea este imprumutat de la Fiat (1.3 JTD de 75 CP), celalalt fiind un interesant motor de 1.7 litri care scoate nu mai putin de 125 de cai putere.

Pretul acestei versiuni va fi cu circa 750 de euro mai mare in raport cu cea in trei usi, astfel ca va depasi usor 12.000 de euro CIP. Prezentarea oficiala a noului model Opel va avea loc in 18 iulie.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru