Citroen C4 si C2 by Loeb

De Mircea Meșter
Publicat Luni, 04.12.2006
Victoria lui Sebastien Loeb in Campionatul Mondial de Raliuri nu a trecut neobservata la Citroen, care a pregatit cu aceasta ocazie doua editii speciale ale modelelor C2 si C4.

Cu ocazia celui de-al treilea titlu mondial consecutiv in CM de Raliuri castigat de Sebastien Loeb, Citroen a pregatit editii speciale ale modelelor C4 si C2 dedicate victoriei alsacianului. Fiecare exemplar este inseriat si poarta un numar exclusiv de inregistrare.

Disponibila doar in versiunea coupe, seria speciala C4 se distinge prin cele doua nuante exterioare exclusive (Rosu Aden si Negru Obsidien), prin jantele albe de 17 inch, prin retrovizoarele in culoarea caroseriei si prin siglele specifice. Habitaclul primeste si el imbunatatiri, scaunele fiind imbracate in Alcantara iar tetierele sunt brodate cu sigla Citroen. Nuanta dominanta este rosul aprins, aceasta gasindu-se si pe covorase. Pedalierul din aluminiu completeaza imaginea lui C4 by Loeb. Motorizarile disponibile sunt numeroase: 1.6 16v/110 CP, 2.0 16v/143 CP, 2.0 16v 180 CP pe benzina si HDi/110 CP si HDi/138 CP diesel.

In ceea ce priveste versiunea C2 dedicata campionului mondial la raliuri, aceasta este elaborata pentru pachetele de echipare VTR si VTS.

C2 by Loeb reia elementele de pe C4, dispunand in plus de un set de jante din aliaj de 16 inch.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru