Citroen C5, maşina oficială a "Săptamânii Internaţionale a Muzicii Noi"

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 25.05.2010
Citroen va fi alături de organizatorii ediţiei cu numărul 20 a "Săptămânii Internaţionale a Muzicii Noi". Modelul C5 va fi maşina oficială a evenimentului cultural.

După ce a stat alături de fanii filmului, în cadrul Festivalului DaKINO, şi de cei ai muzicii, în cadrul Festivalului George Enescu, Citroen promite să susţină încă o dată arta, în toate formele sale de manifestare.

Drept pentru care, constructorul francez si-a afirmat participarea în cadrul Săptămânii Internaţionale a Muzicii Noi (SIMN 2010), cel mai important festival de muzică contemporană organizat în România, programat în perioada 23-30 mai la Bucureşti.

Pentru evenimentul din această săptămână, Citroen va pune la dispoziţia organizatorilor o serie de exemplare C5, berlina de clasa medie, care se vrea un promotor al eleganţei şi statutului distinct.

Ediţia cu numărul 20 a SIMN va consemna spectacole desfăşurate în cadrul Radiodifuziunii Române, Universităţii de Muzică din bucureşti, Palatului Cantacuzino, Palatului Mogosoaia, Muzeului de Geologie şi chiar în interiorul complexului comercial AFI Palace Cotroceni.

via | Citroen România

Comentarii (1)

  • Buna masina, pacat ca e putin cam grea in clasa ei si ca cere cam multi bani, situatie in care clientii sunt mai usor de redirectionat spre modele mai consacrate in perceptia publica in acest segment.

    Altfel privita, o alternativa buna in segmentul mediu
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru