CL 63 AMG, prima fotografie

De Mircea Meșter
Publicat Marti, 25.07.2006
Germanii isi prezinta treptat gama CL. Dupa ce am vazut noile versiuni de serie si am admirat kitul AMG, a venit momentul sa facem cunostinta cu seful “haitei”, CL 63 AMG.

Dupa prezentarea oficiala a noului coupe CL Mercedes si dupa lansarea kitului AMG pentru acest model, toata industria auto astepta cu sufletul la gura prezentarea primelor fotografii cu “seful” CL 63 AMG. Iata ca amicii nostri de la eMercedesbenz.com au facut un pas in fata si ne prezinta prima fotografie oficiala cu modelul german.

Daca din punctul de vedere al imaginii este foarte clar la ce trebuie sa ne asteptam (jante de 19 inch cu spite duble, spoiler anterior masiv aerat si logo “6.3” pe aripa din fata), sub capota vom intalni acelasi motor pe care il regasim si pe CLS 63 AMG. Astfel, V8-ul de 6.3 litri, 514 CP/6800 rpm si cuplu 630 Nm/5200 rpm ar trebui sa ajunga la circa 4.5 secunde pentru 0-100 km/h si o viteza maxima limitata electronic la 250 km/h.

Pentru aceste date asteptam insa confirmarea oficiala printr-un comunicat Mercedes.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru